Életmód

Egy nap alatt kétszer állították elő ittas vezetésért az esztergomi sofőrt

Egy napon belül kétszer érték ittas vezetésen az esztergomi B. Lászlót, aki először egy parkolóban zúzta le a mellette álló kocsit, majd miután elvették a jogosítványát, újra volán mögé ült.

B. László Audijával parkolás közben nekiütközött egy másik autónak, miközben egy üres helyre próbált beállni esztergomi lakása előtt. Ha László hátra hagyta volna az adatait, akkor valószínűleg nem csöngettek volna be hozzá a rendőrök, akik egy tanú és a lakóparkban felszerelt videokamera képe alapján is azt gyanították, László ittas volt, miközben anyagi káros balesetet okozott.

László Audija a parkolás után – Forrás: police.hu

László viszont nem nyitott ajtót a rendőröknek, így az ajtót a tűzoltók törték rá a férfia, akit tényleg ittas állapotban találtak meg a lakásban. Lászlót előállították az Esztergomi Rendőrkapitánysára, ahol kiderült: a férfi korábban alkoholt fogyasztott, és így vezette az autóját, majd okozott balesetet, ezért eljárást indítottak ellene és elvették a vezetői engedélyét. 

De az autó nem jogosítvánnyal megy! – gondolhatta László, akit néhány órával később a járőrök újra intézkedés alá vontak, amikor autójával együtt megállították Esztergomban.

B. Lászlóval szemben újra fennállt az ittas járművezetés gyanúja, így őt ismételten előállították a rendőrkapitányságra. A mintavételkor kiderült, hogy ismét részeg volt. Az 50 éves férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top