Életmód

Ezt a szuperromantikus lánykérést nehéz felülmúlni

Ez a fiú tényleg mindenre odafigyelt!

A 31 éves New York-i Sidd Sinha nem mindennapi módszert eszelt ki, hogy megkérje barátnője, Melanie Diaz kezét, a lánynak ugyanis egyszer volt egy olyan álma, ahol a barátja egy élelmiszerboltban tette fel neki a nagy kérdést.

Az is világos volt, hogy Melanie kedvenc boltja a Trader Joe’s nevű áruházlánc, így Sidd ezt az üzletet választotta, ahol egy kifejezetten Y-generációsok számára tartott áruháztúra segítségével idézte fel kapcsolatuk mérföldköveit.

Fotó: Good Morning America/YouTube

Természetesen a túrát Sidd találta ki, és amikor a körséta végére értek, az egyik eladó egy kis doboz csokis mandulát adott a lány kezébe – hogy a cég ajándéka.

Fotó: Good Morning America/YouTube

Ahogy Melanie jobban megnézte a dobozkát, egy eljegyzési gyűrűt talált az édességbe rejtve, és ahogy felemelte a tekintetét, Sidd már ott térdelt előtte. „Ránéztem, ő pedig fogta a gyűrűt, és a mögöttem lévő táblára mutatott. Ez volt ráírva: Melanie, hozzám jössz feleségül?” – meséli a lány. 

Fotó: Good Morning America/YouTube

A pár családja az áruház mellett rejtőzött, a közös ünneplésre várva, és mindannyian remélik, hogy az esküvőjük legalább ennyire egyedi és emlékezetes lesz.

(via ABC News)

Kiemelt képünk: Good Morning America/YouTube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top