Életmód

Feltépte a mozgó busz ajtaját egy hisztérikus nő – videó

Az utasok szerint a pár mindkét tagja randalírozott.

Egy párkapcsolatban óhatatlanul előjönnek a viták, amelyeket temperamentumához mérten minden pár másként old meg. Igazán kellemetlenné csak akkor válik a dolog, ha a csörte a nagyközönség szeme előtt történik – és a közösségi média korában nemcsak az ott lévők, de az internet teljes népe is megtekintheti a történteket.

Pontosan ez történt ezzel a manchesteri párral, akik között egy Twitter-felhasználó, Sian Bayliss videójának tanúsága szerint a buszon fajult el a veszekedés.

Bayliss elmondása szerint már eleve vitatkozva szálltak fel, és az egyik utas megkérte őket, hogy halkabban legyenek és ne káromkodjanak – ekkor mindketten az utasnak estek. Amikor a sofőr utasította őket, hogy üljenek le, mindketten elkezdték a vezetőfülke ablakát köpdösni. Talán ezzel volt annyira elfoglalva a nő, hogy nem vette észre, hogy a férfi leugrott a megállóban.

A feldühödött amazon foggal-körömmel esett neki a busz ajtajának, megpróbálva kirángatni azt – valószínűleg szerette volna élete párját üldözőbe venni.

A busz végül megállt neki, és engedte a férfi után menni.

(via Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top