Életmód

Ők lettek az idei Anna-bál szépei

A 193. balatonfüredi Anna-bál szépének a budapesti Tóth Kinga Zoét választották szombat éjjel. Első udvarhölgye Kecskemétről, a második Veszprémből érkezett.

A hagyományoknak megfelelően a 193. Anna-bál zsűrije a közönség által legszebbnek ítélt 16 lány közül választotta ki az idei bál szépét, Tóth Kinga Zoét. A 26 éves budapesti lány Békés megyében, Mezőkovácsházán született, idén diplomázott a Budapesti Metropolitan Egyetemen PR, reklám és marketing szakirányon. Az Anna-bálon, ahová párja kísérte el, első alkalommal vett részt.

Tóth Kinga Zoé első udvarhölgye a 19 éves kecskeméti Kanizsai Magdolna lett, aki szintén elsőbálozóként érkezett szülei és párja kíséretében. A második udvarhölgynek a 20 éves veszprémi Kovácsovics Virágot választották, aki szintén elsőbálozó.

anna-bál balatonfüred bál szépe

Kép forrása: MTI

A bál szépe és két udvarhölgye vasárnap délelőtt a Kisfaludy Színpadon is bemutatkozik a közönségnek, majd sétakocsikáznak Balatonfüreden.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top