Életmód

Odáig van a net a teltkarcsú Amy Schumer bikinis fotóiért

Hétmillió követője van.

Amy Schumer színésznő sokak számára példakép, mert a hollywoodi szokásokkal szemben ő nem tökéletes testével, hanem lehengerlő humorával tudja megnyerni a szíveket. Tudja magáról, hogy nem hibátlan a teste, és még saját magán is képes nevetni.

A közelmúltban nyaralni volt a barátnőivel, és feltöltött a csapatról néhány bikinis fotót az Instagramra: teljesen normális nők, amint éppen jól érzik magukat. A kommentelők rögtön bókokkal árasztották el: „Imádom az igazi nőket bikiniben.” A másik ezt írta (ez talán olyan bók, ami már-már sértés számba megy): „Imádom, hogy fel mered venni a bikinit.”

A post shared by @amyschumer on

Amy testére egyébként máskor is reflektálnak a kommentelői, múlt héten például az alábbi fotója miatt gyanították, hogy kisbabát vár.

A post shared by @amyschumer on

Amy a lehető legvilágosabban tagadta a feltételezést. Egy gin-tonicnak látszó koktéllal a kezében jelentkezett be, és elmondta, hogy „Nem vagyok terhes”, majd beleivott az italba. „De köszi, hogy törődtök a méhemmel” – fejezte be.

A post shared by @amyschumer on

„Nagyjából tíz éve élek a nyilvánosság szeme előtt, úgyhogy higgyétek el, minden sértést hallottam már, ami lehetséges. Mostanra immúnis lettem rájuk, akkor sem tudnék megsértődni, ha akarnék. Jelenleg semmi nem tudja elrontani az önbizalmamat. Sosem éreztem úgy, hogy szégyellnem kellene magamat olyasmiért, amit mások hibának láthatnak a testemen” – összegezte a humorista.  

(via Yahoo)

Kiemelt képünk: Getty.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top