Életmód

Sokáig takargatta anyajegyes arcát, most végre elfogadta

Sokáig szenvedett tőle, végül egy online közösségnek köszönhetően elfogadta az arcát borító anyajegyét a nő.

Az Oklahomában élő Anna Antonelli sokáig egész életében szenvedett az arcát beborító anyajegy miatt. A génmutációt (amely minden 3000-ik embert érint) a kapilláris véredények kialakulása okozza a bőr felületén, rózsaszín, vörös vagy lila foltot hagyva ezáltal. Anne esetében ez az arcán, a nyakán és a mellkasán jelent meg. A 43 éves nő két évvel ezelőtt egy profi fotózáson vett részt, és a képeket online is közzétette.

Forrás: Caters News

Miután rengeteg pozitív kommentet, majd később barátot szerzett, akik hasonló problémával küzdöttek, elkezdte komfortosabban érezni magát és nem takargatni anyajegyét, ahogy előtte tette. Lassan megszerette a testén éktelenkedő foltokat, ma meg már bátran jelenti ki, hogy szereti, ahogyan kinéz.

„Rengeteg kedves és megerősítő választ kaptam online, és tudatosult bennem, hogy nemcsak nekem van ilyen anyajegyem, hanem még rengeteg embernek. Az anyajegyem megmutatja, ki az, aki elfogad és ki nem. Soha nem akarok megszabadulni tőle most már. A fotóim megosztásával rengeteget adtam és kaptam, például önelfogadást.”

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top