Életmód

Egy sörre ugrott le az apuka, Mallorcán ébredt

A 27 éves férfi egy kollégájával ült be italozni, ezt követően döntöttek úgy, hogy körbenéznek a világban.

„Mikor megérkeztünk a reptérre, volt egy járat Palmára, mi pedig azonnal jegyet foglaltunk rá. Azt sem tudtuk, hogy Palma Olaszországban vagy Spanyolországban van-e” – idézi a Metro című brit bulvárlap a 27 éves Alun Griffiths-t, aki azután indult kollégájával spanyol kalandtúrára, hogy beültek meginni egy sört.

nyaralás sör kocsma spanyolország

Kép forrása: metro.co.uk

Miután felszálltak a gépre, a két férfi elaludt. Csak landoláskor ébredtek fel, akkor pedig már Spanyolországban voltunk. „Nem volt szállásunk, sem repülőjegyünk visszafelé, ezért aztán a nyakunkba vettük a várost” – mondja Alun, majd hozzáteszi, az első nap hajnali fél hatig ittak a barátjával.

„A feleségem röviddel a földet érésünk után hívott, hogy szóljon, kész a vacsora. Mikor kérdezte hol vagyok, és én azt válaszoltam neki, hogy Spanyolországban, azt hitte, hülyéskedem.” A két kalandvágyó barát végül három napig mulatott Magaluf városában, mielőtt hazautaztak volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top