Életmód

Bizarr módszerrel fogyott 60 kilót az amerikai nő

Leah Sampson az egészsége miatt kezdett drasztikus fogyókúrába. Most, 60 kilóval könnyebben azt mondja, boldogabb, mint valaha.

Amikor a most 46 éves Leah Sampson fogyókúrázni kezdett, alig-alig érezte a kezeit és a lábait. Az asszony a LadBible cikke szerint akkor több mint 119 kilót nyomott, csak keveset mozgott, és szinte folyamatosan evett. „Azóta, hogy elköltöztem a szüleimtől, a súlyom egyre csak nőtt. Leginkább azért, mert az »amerikai diétát« követtem, és húst hússal ettem” – vallja be Leah.

fogyókúra diéta vizelet

Kép forrása: LadBible

Az asszony azután változtatott gyökeresen az életmódján, hogy az egészsége romlani kezdett. „Egy ponton túl már alig-alig éreztem a kezeimet és a lábaimat. Nem mertem kimozdulni otthonról, féltem, hogy valami baleset ér” – mondja, majd elárulja azt is, szerinte minek köszönheti a fogyást. „Sokféle fogyókúrás módszert kipróbáltam, de egyet leszámítva egyik sem működött nálam.

fogyókúra diéta vizelet

Kép forrása: LadBible

Leah-ről saját bevallása szerint azután kezdtek olvadni a kilók, hogy elkezdte a saját vizeletét inni. „Minden hajnalban háromkor kelek, egy pohárba összegyűjtöm a vizeletemet, amit reggel, ébredés után elfogyasztok.” Az asszony azonban nem állt meg itt: a nap folyamán folyamatosan gyűjti a vizeletét: azzal mos fogat, sőt, azzal zuhanyzik is.

Leah az interjújában elmondja, az egészségi állapotát rendszeresen ellenőrizteti az orvosokkal, akik alig-alig akarják elhinni, hogy néhány éve még túlsúlyos volt. „A módszeremnek köszönhetően mostanra 60 kilótól szabadultam meg. Nehéz felfogni, hogy egy másik ember súlyától szabadítottam meg magam” – mondja a nő, aki tisztában van vele, hogy a módszere finoman szólva is szokatlan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top