Életmód

A világ legfiatalabb férfi milliárdosa egy óriáscég örököse, de inkább modellkedne

Mutatjuk az Instagram-oldalát.

A 25 éves Gustav Magnar Witzøe a Forbes szerint jelenleg a világ legfiatalabb férfi milliárdosa, egyben a világ harmadik legfiatalabb milliárdosa – a világranglistán csak két honfitársnője előzi meg a norvég srácot. 

Witzøe vagyona elsősorban édesapja lazactenyésztő és -feldolgozó vállalkozásából, a SalMarból származik, 19 évesen ugyanis megkapta a családi cég felét. Az ifjabb Gustavnak azonban esze ágában sincs továbbvinni apja vállalatát. Állítása szerint nem is lenne fair, ha csak úgy „bejelentkezne” a pozícióra, egy ilyen nagy vállalkozásnál ugyanis rengeteg ember állása múlhat azon, hogy ki a vezető. Szerinte tehát édesapja után a legalkalmasabb embernek kell majd továbbvinnie a céget, legyen az férfi vagy nő, ő vagy valaki más.

Nem életcélom, hogy elbűvöljem az embereket

– mondta a fiatal milliárdos.

Gustav Magnar Witzøe/Instagram

Gustavot egyébként is inkább a modellkedés érdekli, 862 milliárd forintnak megfelelő vagyonából leginkább európai startupokba fektet, eközben pedig – természetesen – élvezi az életet. Intsagram-oldalán, ahol már több mint 70 ezer követője van, nap mint nap megoszt képeket fényűző életmódjáról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🇳🇴🇳🇴🇳🇴

Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) által megosztott bejegyzés,

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top