Életmód

A tanárnő gondoskodott a babáról órán, amíg diákjának tanulnia kellett

A diák nem talált senkit, aki vigyázna a gyerekére, amíg neki muszáj volt iskolába mennie. Nem gond, a tanárnő megoldotta a bébiszitteri feladatokat.

Szerdán szokatlan órát tartott a dél-karolinai Columbia College-ban Amanda Stefanski tanárnő. Egy gyerek volt a hasára kötve egész tanórán. Azért született ez a megoldás, mert a féléves Emmett anyjának mindenképp be kellett ülnie az órára, viszont senkit nem talált, aki ezalatt vigyázni tudott volna a babára.

A tanárnő hasára kötött gyerekkel tartott órát. Forrás: Columbia College Twitter

Stefanski azt mondta a Yahoo Newsnak, hogy a diákja már pár nappal korábban bejelentkezett nála azzal, hogy fogalma sincs, hogyan fog tudni résztvenni a kötelező csoportmunkán. A tanárnő akkor ajánlotta, hogy nyugodtan hozza el a gyerekét az iskolába. Később arra is vállalkozott, hogy ő vigyázzon a babára, amíg az anya a többi diákkal közös feladatokat oldotta meg.

A Columbia College Twitter-oldalán megosztott képekre rengetegen reagáltak elismerően. Stefanski úgy nyilatkozott, örül neki, ha minél többen látják, milyen befogadó és diákközpontú az iskola, ahol tanít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top