Életmód

Külön edzésprogrammal készül a szexre a 82 éves nő

Bizarr edzésprogramot dolgozott ki a 82 éves asszony, hogy bírja a szexet a 39 éves szeretőjével.

Elárulta a titkát a 82 éves nő, aki kifejlesztett egy külön edzésprogramot, hogy bírja a szexet a 30-as korosztály férfi tagjaival is. Jelenlegi barátja 39 éves.

Forrás: Channel 5

Hattie most nyolcvankét éves, válásakor megfogadta, hogy csak nála fiatalabb férfiakkal fog szexelni ezután. Jelenlegi barátja a 39 éves John, akivel egy közösségi oldalon ismerkedtek össze. Azért, hogy Hattie évtizedek után is lépést tudjon tartani a szexuális teljesítőképességük csúcsán lévő férfiakkal, és ne sérüljön meg egy-egy aktus alatt, külön edzésprogramot dolgozott ki.

Az idős asszony egy tévéműsorban elárulta, hogy egy ötkilós medicinlabdával szokott „gyakorolni”, amit fekvő helyzetben magasra emel, majd ráejti a mellkasára és a hasára. „A medicinlabdám már 35 éve a legközelebbi társam, a testemet felkészíti az ütődésekre. Remekül lehet vele imitálni a szexet, a test pedig sok mindenre képes” – mondta Hettie.

Forrás: 5 Channel

John és Hettie egy évig csapták egymásnak a szelet a közösségi médiában, míg végül személyesen is találkoztak. Nagy egymásra találás volt, mert míg Hettie a fiatal férfiakhoz, addig John az idősebb nőkhöz vonzódik.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top