Életmód

Két idegen ebédel együtt a Facebook legtöbbet osztott fényképén

Olyan világban élünk, ahol az számít szenzációnak, ha két idegen ember csak úgy leül egymással ebédelni. Szomorú.

Sokan osztanak meg most a Facebookon egy képet, amin egy fiatalabb fekete férfi egy idősebb fehér nővel ebédel. Ez önmagában még nem ok arra, hogy 3000 like-ot és több ezer megosztást kapjon, viszont a képet inkább a története miatt találták érdekesnek az internetezők.

A fotót Amanda Marquell Craf készítette egy McDonald’sban, az Indiana államban lévő Noblesvillben. Leírta, hogy az idős hölgy ment oda a számára vadidegen férfihoz és megkérdezte, hogy leülhet-e. A férfi annak ellenére mondott azonnal igent, hogy számos üres asztal volt még a gyorsétteremben. A fényképet készítő nő szerint az idős asszony magányos volt, és társaságot keresett az ebéd mellé.

„A barátaimmal néztük őket, amint bemutatkoznak egymásnak, kezet fognak. Úgy beszélgettek és röhögcséltek, mintha barátok lennének. Nem ismerték egymást, és jobban nem is különbözhettek volna egymástól. De ma közösen ebédeltek, és ez megérintette a szívünket” – írta a fénykép mellé.

A kommentelők odáig voltak, meg vissza, sokan köszönték meg a nőnek, hogy megosztotta a fényképet, amely arra emlékezteti őket, hogyan érdemes élni. Mások szerint az étel sokkal finomabb, ha társaságban fogyasztjuk el, többen pedig azt írták, hogy ilyen világban szeretnének élni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top