Életmód

Odavannak az internetezők a nagyszabású, titanicos lánykérésért – videó

Már több mint kétmillióan látták a videót a Facebookon!

Futótűzként terjed a Facebookon az év alighanem legnagyszabásúbb lánykérése. Jeremy Brown hat éve van együtt barátnőjével, és már régen elhatározta, hogy ha egyszer megkéri a nő kezét, valami igazán emlékezetes módon fogja ezt megtenni.

Ez kétségtelenül sikerült is neki: a tennessee-i Titanic-múzeumban kérte meg a Titanic-rajongó lány kezét, a legendás óceánjáró életnagyságú másán. A nagy pillanatról videó is készült, amit a múzeum személyzete élőben közvetített.

Facebook

Brown hónapokon keresztül szervezte az eljegyzést, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen. A nagy napon bekötötte a barátnője szemét, úgy vitte el őt a meglepetés helyszínére, mindeközben csak annyit mondott neki, hogy egy bálba mennek. Brown egy olyan estélyibe öltöztette a barátnőjét, amilyet Kate Winslet is visel a Titanicban, ő maga pedig Leonardo DiCaprio frakkját öltötte magára.

A helyszínen a nőt a múzeum egyik alkalmazottja vezette el a filmből is ismert lépcsőhöz, ahol leendő férje várt rá, miközben a hangszórókból a film főcímdala szólt. Brown barátnője láthatóan nagyon ideges volt, ám amikor rájött, mi történik, nagyon boldog volt, és természetesen igent mondott.

A videót azóta több mint kétmillióan látták a Facebookon. A hirtelen jött figyelem nagyon felbátorította a párost: most azt akarják elérni, hogy Kate és Leo is ott legyen az esküvőjükön!

Kattints a lejátszáshoz!

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top