Életmód

Biztonsági kamera buktatta le a temetői virágtolvajt

Hétről hétre eltűntek a virágok a fiatalon elhunyt nővérek sírjáról, mígnem egy biztonsági kamera lebuktatta a virágtolvajt, egy idős férfit.

Temetői virágtolvajt buktatott le egy biztonsági kamera az angliai Hull keleti temetőjében, amit a család barátai szereltek fel a sír közelében, mert rendszeresen eltűntek onnan a virágok. A sírban a Russel család négy tagja nyugszik, a fiatalon elhunyt két lány, Kerry és Kristy, illetve nemrég elhunyt szüleik.

A család barátai vették észre, hogy hétről hétre eltűnnek a sírra kihelyezett virágok, díszek és koszorúk és nem volt más ötletük, mint hogy kamerát szereljenek fel, ami őrzi a sírt. Allan Hiley hetvenhárom éves kora ellenére rendszeresen látogatja a temetőt, ő is tapasztalta, hogy nagynénje, nagybátyja és lányaik sírjáról valaki mindig ellopja a virágokat.

Lebukott a temetői virágtolvaj

Szerető család voltak, és az, hogy valaki ezt büntetlenül megteheti, teljesen felháborított – mondta a nő. – Ideges lettem, amiért ez a kedves család nem nyugodhat békében.”

A kamera felszerelése után nem kellett sokat várni a virágtolvajra, aki szeptemberben és novemberben is ellopta a virágokat a sírról. A kamera felvételén egy idős férfi látható, akit a család nem ismer, ezért a felvételeket továbbították a rendőrségre.

A tolvajról készült felvétel a Sun cikkében látható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top