Életmód

Imádni való fotósorozattal ünnepelte 102. születésnapját az ikerpár – videó

Elárulták, szerintük mi a hosszú élet titka.

Kedden ünnepelte 102. születésnapját Nagy-Britannia legidősebb ikerpárja. Phyllis Jones és Irene Crump egypetéjű ikrek, átéltek két világháborút, 100. születésnapjukon pedig maga a királynő küldött nekik születésnapi üdvözlőlapot. Az újabb születésnapot egy különleges fotósorozattal ünnepelték meg – írja a Yahoo.

YouTube

Carl, Phyllis 59 éves fia mindennap legalább egyszer meglátogatja őket. A testvérpár most együtt él, és Carl szerint idős korukhoz mérten nagyon energikusak. Bár Phyllisnél vaszkuláris demenciát állapítottak meg, Irene pedig nem mozog már olyan könnyen, mint egykoron, ettől eltekintve nincsenek komolyabb egészségügyi problémáik, az orvosok szerint még hosszú éveik vannak hátra.

Irene szerint a hosszú élet titka a megfelelő vasbevitel lehet, ennél is fontosabb azonban, hogy folyamatosan élvezhetik egymás társaságát, így soha nincsenek egyedül. Elmondásuk szerint ugyanakkor még ma sem vetnek meg egy-egy italt. Szerencsésnek tartják magukat, és egyáltalán nem érzik magukat ennyire idősnek!

Kattints a lejátszáshoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top