Életmód

Undorító foltot talált a netről rendelt ruhadarabon

Ha nem veszi észre idejében, akár meg is betegedhetett volna.

A brit Jasmin Richardson a Boohoo webáruházból rendelt magának egy fehér bodyt, melyet a közelgő kubai nyaralásán szeretett volna viselni. 

Amikor megkapta a ruhadarabot, fel akarta próbálni, ám ahogy húzta fel a lábain, észrevette, hogy az ágyéknál egy folt éktelenkedik rajta. Amikor közelebbről megnézte, akkor látta, hogy az minden bizonnyal beszáradt menstruációs vér. A bodyt minden bizonnyal szennyezetten küldte vissza egy másik vásárló, és a webáruház anélkül adta el újra, hogy ellenőrizték volna, milyen állapotban van. Ami minimum felháborító.

Ezt a bodyt rendelte meg (Boohoo)

„Nem tudok semmit arról a személyről, akié a vér, bármilyen betegsége lehet, annyira undorító, akár komoly fertőzést is kaphattam volna” – mondta Jasmin.

A lány fotót készített a szennyezett ruhadarabról. (Ha érdekel, itt tudod megnézni.) A webáruházzal többször is megpróbálta felvenni a kapcsolatot, magyarázatot követelve, ám eddig még nem kapott tőlük választ.

via 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top