Életmód

Egész éjszakára a repülőtéren hagyták a kerekesszékes utast, miután törölték a járatát

A nő nehezen mozog és kommunikál, ennek ellenére a légitársaság otthagyta a reptéren.

Egy 67 éves kerekesszékes nőnek a chicagói O’Hare Nemzetközi Repülőtéren kellett töltenie az éjszakát. Olimpia Warsaw egy rokona temetéséről utazott volna haza, de törölték a detroiti járatát, a légitársaság pedig otthagyta őt a repülőtéren. 

A nő kommunikációs és járási nehézségekkel küzd Parkinson-kór és cukorbetegség miatt. Ezért a fia tolta oda a beszállókapuhoz, és beszélt az ott dolgozó munkatárssal, hogy figyeljenek az anyjára. Meg is ígérték neki, hogy vigyázni fognak rá, a járat pedig időben indul.

Miután mégis törölték a járatot, a nőnek felajánlott egy hotelszobát a légitársaság, ám nem vitték el a szállodába. A kommunikációs nehézségei miatt pedig a nő nem tudott fuvart szerezni magának. Így aztán egyszerűen ott hagyták a repülőtéren.

Amikor Warsaw nem érkezett meg Detroitba, a családja aggódni kezdett. A légitársaság és a repülőtér megpróbálta felkutatni a nőt. Csak órákkal később derült ki, hogy hol van.

A család most válaszokat vár a légitársaságtól, miért hagyták magára a nőt. Az American Airlines közölte, sajnálják a történteket és kivizsgálják az esetet.

(Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top