Életmód

Hajnali lánykérés volt a tűzoltóságon – videó

Tűzoltós lánykérés volt péntek reggel a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon, ahol egy négy éve tartó kapcsolat vett új fordulatot.

„Szokásos munkanapnak indult a péntek reggel Bittmann Viktória számára. Még sötétben érkezett meg munkahelyére a pszichológus asszisztens a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra. Itt ismerte meg négy évvel ezelőtt barátját, Bereczki Bence tűzoltó őrmestert, aki akkor szerelt fel tűzoltónak. Azóta boldog párt alkotnak.

A fiatal tűzoltóban megérett az elhatározás, hogy szerelmüket megpecsételjék. A reggeli szolgálatváltás előtt bajtársaival a gépjárműfecskendőbe ültek, majd a szerállás felől érkező Viktória elé fordultak kék lámpával. Bence kipattant az autóból, majd letérdelt Viki elé.

A nagy kérdésre a válasz természetesen igen volt, amelyet a most már menyasszony meglepetten és elérzékenyülve, halkan mondott ki” – írták Nagyházi Csaba tűzoltó törzszászlós videója mellé a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top