Életmód

Személyiségteszt: válassz egy követ, megmondjuk, ki vagy!

Vajon igaz rád a leírás?

Válassz egy követ, és megmondjuk, ki vagy! A személyiségteszt sikeréhez fontos, hogy a drágakő kiválasztásakor az ösztöneidre hallgass, és maradj meg az első választásodnál.

1. Opál

Nem mindennapos bölcsességgel, nyugalommal megáldott ember vagy. Tudod, hogyan őrizd meg a nyugalmadat: ilyenkor elvonulsz a saját kis világodba, és élvezed a csendet, a gondolkodást. Tudd, hogy ezek nagyon fontos pillanatok az életben!

2. Malachit

Ha ezt a követ választottad, rendkívüli időszak áll előtted, és boldogsággal, romantikával teli jövőnek nézel elébe. Ahhoz, hogy ezt biztosan elérhesd, nagyon fontos, hogy azokban a kérdésekben, amelyekben bizonytalan vagy, minél hamarabb döntést hozz.

3. Napkő

Optimista vagy, mindennek a jó oldalát látod. Ez a fajta pozitív hozzáállás minden gondon átsegíthet majd az életben.

4. Mahagóni obszidián

Ha ezt választottad, muszáj egy kicsit változtatni a szokásaidon, mert rengeteg olyan dolog van az életedben, ami halálosan untat, így hátráltat téged. Ez igaz lehet a munkahelyedre, de az otthoni dolgaidra is. Lépj ki a komfortzónából, és csinálj valami teljesen mást, utazz, keress új hobbikat!

5. Howlit

Spirituális ember vagy, hiszel az ezotériában, a túlvilági dolgokban, a horoszkópban, fontos neked a hit. Legalább ilyen fontos számodra a családod, a múltad, valamint az, hogy a szeretteid jól érezzék magukat, büszke vagy a gyökereidre.

6. Dalmata

Kalandvágyó természet vagy, valósággal habzsolod az életet, állandóan a társaság középpontjába kerülsz. Ismerőseidre is nagy hatást gyakorolsz az életigenlésed miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top