Életmód

Először lesznek férfi cheerleaderek a Super Bowlon

A két férfi profi táncos, és nemrégiben csatlakoztak a Los Angeles Rams csapatához.

Az idei Super Bowl során történelmet írnak majd a hét végén, de nemcsak a pályán lévő játékosok. Ezúttal ugyanis férfi cheerleaderek is fellépnek majd a szünetekben.

Quinton Peron és Napoleon Jinnies lesznek az első pomponos férfiak a Super Bowlon. A páros már korábban is történelmet írt azzal, hogy tavaly márciusban csatlakoztak a Los Angeles Rams cheerleader csapatához.

Pomponfiúk már vannak egy ideje az egyetemi csapatoknál, de a profi ligában ez korábban egyáltalán nem volt jellemző. Keely Fimbres, a Rams cheerleadercsapatának főnöke azt mondta, semmi oka nem volt kételkedni abban, hogy a két férfinek – akik egyébként profi táncosok – a csapatban a helye.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a Los Angeles Rams úttörő tettre szánta el magát. 1946-ban ők szerződtettek először afroamerikai játékost, és 2014-ben ők draftoltak először egy nyíltan meleg amerikai focistát, Michael Samet.

(Guardian)

(Nyitókép: Facebook/Quinton Peron)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top