Életmód

30 ezer forintot fizetett a frizuráért, amely tönkretette az esküvőjét

Majd „a következő esküvőjén” okosabb lesz...

A Nagy Napra készülve a legtöbb menyasszony tart egy „próbamenetet” a fodrásznál, nehogy az esküvő napján derüljön ki, hogy nem tudják megvalósítani a gondosan kiválasztott álomfrizurát. Egy amerikai nő most a saját bőrén tapasztalta meg, miért olyan fontos ez a próbavágás: 100 dollárt, vagyis csaknem 30 ezer forintot fizetett ugyanis a fodrásznak, aki végül – kis túlzással – tönkretette az esküvőjét.

A fiatal nő egy Facebook-csoportban mesélte el a történetét. Egy képpárt is megosztott a közösségi oldalon, hogy megmutassa, milyen frizurát kért, és milyen lett a borzas, kiálló hajtűk garmadájával tovább csúfított végeredmény.

Facebook

A kép alá több ezer együtt érző hozzászólás érkezett. Többen is írták, hogy remélik, a menyasszony visszakapta a pénzét.

Az egyik hozzászóló viccesen azt írta: „Nagyon aranyos, amikor gyerekeket is bevesznek az esküvőbe, például koszorúslánynak vagy gyűrűhordozónak… de azért az olyan fontos dolgokat nem bíznám rájuk, mint a menyasszony frizurája!”

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top