Életmód

Fehér tetoválás, most akkor látszik, vagy nem?

A tetoválás aranykorát éljük éppen, nem csoda, hogy egyre több variáció, színvilág elérhető, a mintázatnak pedig tényleg csak a fantázia szabhat határt. A fehér tetoválás manapság egyre népszerűbb. De miért is?

A fehér női tetoválás teljesen más hatással bír, mint egy hagyományos vagy színes tetkó: az emberek nem veszik észre első pillanatra, nem szúrják ki már messzire, így az előítéleteiket sem engedik szabadjára rögtön.

Kinek ajánlott a fehér tetoválás?

Annak, aki még nem döntötte el, hogy szeretne-e valójában tetoválást, hiszen a fehér tetkó van is, meg nincs is. Ugyanakkor tud kicsit misztikus, ezáltal szexi is lenni egy szépen elkészített és jól elhelyezett fehér tetoválás.

Mit kell tudni a fehér tetoválásról?

  • Minden tetoválás előbb-utóbb elhalványodik, és újra kell üttetni. A fehér tetoválás az előbb elhalványuló kategóriába tartozik.
  • A bőrünk érzékenyebb lehet azon a területen, ahol fehér tetoválást készíttettünk. Napozáskor erre figyelni kell, a bőr itt hajlamosabb lesz szeplősödére, anyajegyek megjelenésére.
  • A fehér tetoválás akkor mutat jól, ha sűrű, kidolgozott mintát választunk, vagy egészen egyszerű, kicsi feliratot vagy szimbólumot.
  • A fehér tetoválást készítik 3D-ben is, így egészen érdekes hatást kelt.
  • A fehér tetoválás idővel elszíneződhet, besárgulhat.
  • Létezik foszforeszkáló fehér tetoválás, amit speciális tintával készítenek el, és UV-fény hatására egy látványosan világító tetoválás jelenik meg.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top