Életmód

Másodpercek alatt altatja el síró kisbabáját ez az apuka – videó

Nagyon egyszerű a trükkje.

Daniel Eisenman The Freedom Catalyst című Facebook-oldalán ragyogó trükköt oszt meg velünk. Síró kisbabáját másodpercek alatt altatja el, de nem csak egyszer ám, rendszeresen így békél meg karjai között a pici.

Daniel már kislánya, Divina megszületése előtt is sikeres író és motivációs előadó volt, aki spirituálisan élte az életét. Nem véletlenül használta az OM-ot a pici megnyugtatására. 

Az OM mantrát szokták a teremtés mantrájának nevezni. Az OM a világegyetem alaprezgése, az energiák lekéréséről szól. A hang, a rezgés, amely az élet eredete, fenntartója és megújítója. Az OM a teljességet fejezi ki, összetevői pedig a teljességet alkotó hármasságot, mivel a mantra 3 hangból tevődik össze: A-U-M. Az A a teremtés, az U a fenntartás, az M a pusztítva megújulás szimbóluma, más jógamagyarázat szerint pedig a kezdeté, a folytatásé és a befejezésé. Múlt-jelen-jövő jelképe.

A teljes cikk elolvasásához kattints erre a linkre!

Kiemelt képünk illusztráció (iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top