Életmód

„Megműtötték” a kisfiú elromlott dinóját az áruházi dolgozók

A 3 éves gyerek anyja zseniális tervet eszelt ki a fiú megvigasztalására, és a bolt alkalmazottai is belementek a játékba.

A 3 éves Jordannak megszakadt a szíve, mikor imádott játék dinoszauruszának leesett a feje. Addig a gyerek mindenhová magával hurcolta a Tyrannosaurus rexet. Karácsonyra kapta, és azt mondta mindenkinek, hogy az ő gyereke.

Édesanyja, Niah Negron a neten rendelt egy ugyanolyan dinót, de tudta, hogy a fia ragaszkodni fog a régihez, nem fogja elfogadni az újat. Ezért kieszelt egy tervet.

Jordannel és a sérült dinóval elmentek a Best Buy elektronikai lánc egyik boltjába, hogy átvegyék a megrendelt játékot. Odaálltak a pult elé, és az anya ezt mondta az alkalmazottnak:

Ahogy látja, leesett a feje a bébi dinoszauruszunknak, azonnal szükségünk van egy dinódoktorra!

Az anya nem tudta, hogyan reagál majd a szokatlan kérésre a bolt dolgozója, de az szerencsére egyből bekapcsolódott a játékba. Odahívta egy kolléganőjét, felmérték a beteg dinó állapotát, majd műteni kezdtek a pult mögött.

„Már csak néhány öltés” – mondták, miközben a kisfiú nem látta, hogy az új dinót bontják ki a dobozból. A „műtét” sikerült, Jordan pedig hatalmas mosollyal köszönte meg a „dinódokiknak” a segítséget.

Miután a történet hatalmasat ment a neten, a két alkalmazott, Stephanie és T megkapta a dinoszauruszdoktor címet, ezt az azonosító kártyájukra is ráírták.

(ABC News)

(Nyitókép: Facebook/Niah Negron)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top