Életmód

Egy hüllőfarmon ismerkedett meg a 32 évvel idősebb férjével

A házaspár már megszokta a rosszindulatú megjegyzéseket, de nem hagyják, hogy ezek tönkretegyék a boldogságukat.

A hatalmas korkülönbség ellenére Tom és Stacey Crutchfield majdnem négy éve élnek boldogságban Floridában, ahol Tom hüllőfarmján dolgoznak. A férfi 70, a felesége 38 éves, így gyakran nagyapának és unokájának nézik őket.

Stacey először 2010-ben beszélt a férfival a Facebookon, amikor az iguanájának orvosi segítségre volt szüksége. Néhány évvel később aztán úgy érezte, hogy változásra van szüksége, és Connecticutból elutazott Floridába, hogy Tom hüllőfarmján segítsen.

Először azt gondolta, hogy pár hónapig marad, de másképp alakultak a dolgok. A barátságból szerelem szövődött közöttük, bár a férfi először nem is gondolt ilyesmire a korkülönbség miatt. Aztán 2018 májusában összeházasodtak.

A 32 év korkülönbség miatti félreértéseket és rosszindulatú megjegyzéseket már megszokták, de nem foglalkoznak velük. Azt mondják, nem hagyják, hogy ilyesmik tönkretegyék a szerelmüket és a boldogságukat.

Noha a házaspár elválaszthatatlan, esténként külön szobában alszanak. Tom azt mondja, kell egy kis egyedüllét, hiszen egész nap együtt vannak. Közösen néznek tévét Tom hálószobájában, aztán Stacey átmegy a sajátjába.

(Daily Star)

(Nyitókép: Facebook/Stacey Crutchfield)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top