Életmód

Farkasnak csúfolták összenőtt szemöldöke miatt a lányt

10 évesen kezdte el szedni a szemöldökét. Ma 23, és büszkén vállalja, amit a természettől kapott.

 

Az amerikai Joselyn Jones úgy nőtt fel, hogy gyűlölte összenőtt szemöldökét. A lányt az iskolában többek között farkasnak és arany íveknek csúfolták. Könyörgött a szüleinek, hogy szedhesse a szemöldökét, végül 10 éves korától meg is engedték neki. Mivel a szálak erősek voltak és gyorsan nőttek, 12 éves korában már minden reggel tépkedte őket és heti 10.60 dollárt hagyott a kozmetikusnál szemöldökformázásért.

A most 23 éves lány 5 évvel ezelőtt adott életet kisfiának. A baba születése után a szingli anyukának nehezen fért bele anyagilag, hogy kozmetikussal csináltassa a szemöldökét, és nagyon aggódott amiatt, hogy milyen hatást fog kelteni az emberekben. 2017 novemberében aztán úgy döntött, egy hónapra felhagy a szemöldökszedéssel, majd ebből végül az lett, hogy teljesen kinövesztette a szemöldökét, és azóta is úgy hagyta.

Joselyn Jones (Northfoto/SWNS)

„Érdekes, mert amióta kinövesztettem a szemöldökömet, a férfiakat is jobban érdeklem. Azt hiszem, annyira hozzászoktak ahhoz, hogy a nők egy bizonyos módon néznek ki, hogy aki ettől eltér, azt vonzóbbnak látják” – véli Joselyn, aki hozzátette: azóta, hogy büszkén vállalja a szemöldökét, a világszemlélete is teljesen megváltozott.

Főállásban fodrászként dolgozik, ám emellett modellmunkákat és kisebb színészi feladatokat is vállal.

Reméli, hogy az üzenete minél több fiatal lányhoz eljut, akik példát vesznek róla és elfogadják önmagukat.

„Nem kell megváltoztatnod magad ahhoz, hogy szép legyél. Úgy vagy szép, ahogy vagy” – hangsúlyozta.
via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top