Életmód
Szponzorált tartalom

Viszlát, tél! – A hét, amikor újra életre kelt az arcbőröm

Minden tavasszal elhatározom, hogy mostantól rendszeresen fogok járni kozmetikushoz, de a rohanó idő ellenem dolgozik. Most azonban találtam egy szuper megoldást a sápkóros, téli arcbőröm felfrissítésére.

Sokszor megfogadtam már, hogy idén tényleg elmegyek egy tavaszköszöntő wellnesshétvégére, de minimum felkeresem pár alkalommal a kozmetikust, hogy a télen sápkórossá és szárazzá vált arcbőrömet rázza már egy kicsit gatyába. Aztán a nagy fogadkozásnak általában maximum egy nagy arckezelés az eredménye, ami persze mindig nagyon jólesik, de lássuk be, arra azért nem elég, hogy a hideg és D-vitaminban szegény évszak összes nyomát eltüntesse.

Az idén azonban szerencsém van, úgy tűnik: a pasim ugyanis ezúttal nem virággal lepett meg nőnap alkalmából, hanem valami számomra sokkal izgalmasabb ajándékkal. Ismer, pontosan tudja, hogy nagy gondot fordítok az arcápolásra. Soha eszembe sem jutna botoxolatni vagy más szépészeti beavatkozást csináltatni, de azért azt vallom, hogy adjuk meg a testnek, amire szüksége van – a bőrnek például az életkornak és bőrtípusnak megfelelő napi táplálást. Ehhez nagyjából tíz éve ragaszkodom, és azt kell mondjam, hogy a legjobb dolog a negyven körüli időszakban az arcbőr kényeztetése – nekem legalábbis ez a kedvencem.

Nem mondhatnám, hogy márkahű lennék, persze vannak kedvenceim, de imádok új dolgokat kipróbálni, és az mindig ünnepnapnak számít, ha valami különlegességhez hozzájutok. Ez történt most is. A BABOR-ról, bevallom, nem nagyon hallottam még, de amikor megkaptam a 14 ampullát tartalmazó húsvéti tojásukat, egy kicsit utánanéztem a termékeiknek, és elégedetten konstatáltam, hogy igazán igényesen választott a párom.

A dolog úgy működik, mint egy adventi naptár, csak itt a tojáson nem 24, hanem 14 kis nyitható ablak van, ami egy kéthetes intenzív hidratáló és regeneráló kúra az arcbőrnek. Minden ampulla magas hatóanyagú szérumot tartalmaz, amit finoman bele kell ütögetni az arc a nyak és a dekoltázs finom bőrébe. Isteni kiegészítője ez az ember reggeli tisztálkodószeánszának.

arcápolás

Mi van a tojásban?

  • 1x Hydra Plus – a hialuronsavval garantálja az intenzív hidratálást
  • 1x Algae Vitalizer – a planktonalga-kivonattal vitalizálja és hidratálja a bőrt
  • 2x Beauty Rescue – erősíti a bőrödet, mely ellenállóbb és ragyogóbb lesz
  • 2x Perfect Glow – intenzíven hidratál, fiatalos ragyogást nyújt
  • 1x Oxygen Plus – kapszulába zárt oxigénnel növeli a sejtek energiaszintjét és védi a bőrt a környezeti hatások ellen
  • 2x Active Night – aktiválja a bőrregenerációhoz szükséges sejteket az éjszaka folyamán
  • 2x 3D Firming – minimalizálja a ráncokat és feszesíti a kontúrokat
  • 1x Grand Cru The Rose – damaszkuszirózsa-kivonattal azonnal csökkenti a ráncok mélységét és regenerálja az arcbőrt
  • 1x Grand Cru The White – fehéralbarózsa-kivonattal egyenletes és fiatalosan ragyogó arcbőrt varázsol
  • 1x Grand Cru The Black – black baccara rózsa kivonatával védelmet nyújt a bőr számára, segít megelőzni a környezeti hatások okozta korai bőröregedést

 

 

Mit tudnak az ampullák?

Bevallom, én nem teljesen sorban haladtam. De csak azért nem, mert este volt, amikor elkezdtem a hidratáló kúrát, úgyhogy egy éjszakai szérummal nyitottam. Másnap reggel ugyan nem érzékeltem még drámai változást, de azt már akkor éreztem, hogy nagyon finom, bársonyos lett a bőröm. Szuper, hogy mindegyik szérum gyorsan beszívódik, és amit külön imádtam, az a friss, üde illat, ami minden egyes mintára jellemző. Most a kilencedik napnál járok, és eddig a Perfect Glow intenzív hidratáló a kedvencem, ami azon túl, hogy kiválóan felfrissíti a bőrt, egy kis ragyogást is ad neki.

A reggeli bőrápolási rutinom legjobb része lett az elmúlt bő egy hétben a szérumozás. Miután beszívódott, felkenem a szokásos szemkörnyékápolómat és a hidratáló krémet, aztán jöhet a smink.

Az eredmény pedig már most jól látható. Szépen kezdenek az apró bőrhibák elhalványulni az arcomon, és a bőröm láthatólag rózsásabb, üdébb lett. A legjobb bizonyítékot a szérumok hatásosságára az elmúlt hétvégén kaptam, amikor is egy görbe estét tartottunk a barátainkkal. Ilyenkor másnap reggel mindig félve nézek tükörbe, mivel a szemem alatt nagy, szürke karikák éktelenkednek, a szarkalábaim pedig karakteres ráncokká transzformálódnak – általában. Ehhez képest most az alábbi szempár nézett vissza rám a tükörből:

szemPersze, nem lettem újra 20 éves, de a hatás egészen meggyőző. Összességében pedig azt mondanám, a BABOR Húsvéti Ampulla pont az olyan rohangálós csajoknak való, amilyen én vagyok – akik örülnek, ha évente egyszer eljutnak a kozmetikushoz, de ennek ellenére fontosnak tartják a gondos arcápolást, és nem restek egy kicsit többet áldozni annak érdekében, hogy a téli fénytelen időszak után egy élettel teli, üde arc nézzen vissza rájuk a tükörből. Egy évben egyszer ez a kéthetes szérumkúra a minimum, amit megérdemlünk.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top