Életmód

Együtt vagy sehogy: elválaszthatatlan lett a két mentett cica

Lily és Rosa nem ereszti egymás mancsát.

Nehéz dolguk van a menhelyeknek, amikor gazdit kell találniuk a sok mentett állatnak. Akkor még nehezebb, amikor két négylábú olyannyira megszereti egymást, hogy csak együtt lehet őket örökbe adni.

Rosa itt még nem túl jó bőrben (Instagram)

Így járt az egyik floridai állatmenhely, miután befogadta Lilyt a sziámi keveréket és Rosát, a koromfekete cicalányt, akik az első pillanattól fogva elválaszthatatlanok lettek.

(Instagram)

A The Dodón elmesélt történet szerint Rosa nagyon sovány, alultáplált cica volt, mikor Andrea Christian, a St. Francis állatmenhely egyik dolgozója rátalált. Lily hasonló bőrben volt, csontsoványan kolbászolt egy Tampa melletti autóúton. Miután kicsit erőre kaptak, Andrea úgy döntött, bemutatja a két kis szőröst egymásnak. „Szerelem volt első szaglásra” – összegezte a menhely dolgozója.

Andrea és kollégái úgy döntöttek, a kicsiket csak együtt lehet örökbe fogadni, így most várják szerencsés új gazdijukat.

Kiemelt kép: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top