Életmód

Ezt mondja rólad ősi cigány horoszkópod

Nézd meg te is, mi jellemző rád!

Csakúgy, mint kártya jóslataik, horoszkópjuk is nagyon fontos útmutató lehet a cigányoknak, ha elágazáshoz érkeznek. Persze a horoszkóp egy általános képet mutat születési dátumunk alapján, mégis érdemes tisztában lenni azzal, amit valakinek a személyiségéről állít.

Ha kíváncsi vagy rá, keresd meg a születésed idejéhez rendelt tárgyi szimbólumot, és olvasd el a hozzád tartozó ősi cigány meghatározást.

CsészeJanuár 21 – Február 19.
A csésze az egyesülés és az alkalmazkodás szimbóluma. Mivel ha teát öntesz a csészébe, az mindig felveszi annak az alakját. A szimbólum szülöttei megértőek és alkalmazkodóak. Tisztelik az embereket és olyanokkal veszik körül magukat, akik ugyanígy gondolkodnak. Kreatívak és okosak. A családtagjaik ezen tulajdonságaik miatt nagyon büszkék rájuk.

KápolnaFebruár 20 – Március 20.
A kápolna szülöttei vallásosak, hisznek Istenben. Mivel a szimbólum szülöttei Istenfélő emberek, a spiritualitás egész életükben jelen van. Nagyon érzékenyek és nyitottak. Álmodozó típusúak, nem idegeskednek még akkor sem, ha nehéz helyzetbe kerülnek, mert tudják, hogy mindenre van megoldás. A legnehezebb dolgokat is rövid időn belül megoldják. Nyugodt és jó ízlésű emberek.

TőrMárcius 21 – Április 20.
A tőr erőt, becsületet és győzelmet jelképez. A jegy szülöttei sikeresek és azon fáradoznak, hogy legyőzzék a rossz dolgokat. A szimbólum szülöttei nem riadnak vissza semmitől, harcolnak azokért a dolgokért, ami fontos a számukra. Mindig kiállnak magukért, de a környezetükön is szívesen segítenek. Remek vezetőképességekkel rendelkeznek.

KoronaÁprilis 21 – Május 20.
A korona gazdagságot, erőt, tiszteletet, szerelmet és bátorságot jelképez. Mivel nemesfémből, általában aranyból készül, ezért a korona szimbólum a cigány horoszkópban nagyon megbecsült. A szimbólum szülöttei nem félnek a harctól, szükségük van az anyagi biztonságra és ezért hajlandóak rengeteget dolgozni. Néha zavaróan sokat dolgoznak, de mindent megtesznek azért, hogy megteremtsék a jólétet, a luxust önmaguknak és a környezetüknek.

GyertyatartóMájus 21 – Június 20.
A gyertyatartó olyan szimbólum, ami vallásosságra, hitre, megértésre utalhat. A szimbólum szülöttei hisznek az igaz életben, amelyért harcolnak is. Kommunikatívak és intelligensek. A megértésüknek köszönhetően nagyon megbecsüli őket a családjuk és ők gyakran ki is kérik a véleményüket.

KerékJúnius 21 – Július 21.
A kerék a cigány horoszkópban a családcentrikusságok, az anyaságot, az evolúciót jelképezi. A kerék a kapcsolat és a kommunikáció jelképe is. A szimbólum szülöttei nagyon fejlett, összetett személyiséggel rendelkeznek. A hangulatuk ingadozó lehet, de mivel a kapcsolatuk, ad nekik erőt, ezért hamar helyreáll a lelki békéjük.

Ha július és december között születtél, akkor az Illúzió blogon megtalálod a hozzád tartozó tárgyat és jellemzést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top