Életmód

Előrehozták a szülinapi buliját a halálos beteg nőnek

Négy nappal a buli után meghalt.

Cheryl Calvert 25 éves korában, 2015-ben diagnosztizálták gyomorrákkal. Akkor a kezelés hatására visszahúzódott a betegség, legközelebb azonban, mikor visszatért, már rengeteg áttétet hozott magával. Márciusban megmondták neki: mindössze néhány hete van hátra.

Cheryl a végén már csak azt remélte, hogy legalább a harmincadik születésnapját megéri júliusban, és egy szép emlékekkel teli nyárral zárja az életét. Nem így történt. Szilveszterkor Cheryl a párjával, három gyerekükkel és négy mostohagyerekével együtt írt egy bakancslistát: több koncertet meghallgatni, milkshake-estéket csapni, elmenni egy ninjatanfolyamra, megnézni egy teniszmeccset Wimbledonban, és harmincadik születésnapi bulit tartani.

Fotó: Cheryl Calver/Facebook.

Ez utóbbiban a barátai és a családja segített, előrehozták az ünnepséget április elejére. Cheryl úgy tudta, egy sima vacsorára megy, amikor megjelent egy kozmetikus, és kisminkelte, majd egy limuzin jött érte, és a családjával együtt elvitte a buli színhelyére, ahol minden barátjuk őt ünnepelte.

Fotó: Lianna Maria Dmytruk/Facebook.

Cheryl négy nappal a születésnapi ünnepség után otthonában elhunyt.

(Metro)

Kiemelt kép: Lianna Maria Dmytruk/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top