Életmód

Lélekemelő történetek, amiktől telesírod a zsepit

Pillanatok, amelyek megtöltik a szívedet hittel, hogy a világ és az emberek jók.

Tizennyolc olyan lélekemelő történetet gyűjtött össze a Zacc bloggere, amelyektől szebb lesz a napod.

1. Los Angeles polgámestere, Antonio Villaraigosa egy hajléktalan nő, Rosa Pacheco lábait mossa egy missziós munka során. (fotók: gettyimages.es)

2. Kirk Douglas ételt szolgál fel hajléktalanoknak Los Angelesben a feleségével közösen rendezett eseményen. (fotók: gettyimages.es)

3. Nick Crosby, aki az amerikai hadseregben dolgozik, éppen egy iraki nőnek segít átérni egy áradás utáni utcán. A kép Al Risalahban készült. A kedvesség mindenütt jelen van, és nincs határa. (fotó: flickr.com)

4. A tűzoltó, aki mosolyogva veszi ölbe az idős hölgyet, hogy segítsen neki az árvíz sújtotta területen közlekedni. Az optimizmus élő szobra. (fotó: imgur)

4. A thaiföldi Mae Yao Nemzeti Rezervátumban állították fel a világ első elefántkórházát, ahol ezek a hatalmas állatok megfelelő orvosi ellátásban részesülhetnek. A képen Motala, az 50 éves elefánt látható, aki sok évvel ezelőtt aknára lépett, és elveszítette a lábát. (Fotó: Paula Bronstein / Getty Images)

5. A szomjas koalák itatása Ausztráliában nagyon gyakori a meleg időszakban. Nézd, ahogyan a tündéri kis állat megragadja a biciklis lábát és jelzi, hogy segítségre van szüksége! (fotó: MrsSippy/reddit)

6. Joshua Coombes, a mesterfodrász hosszú évek óta járja London és Manchester utcáit, hogy a hajléktalanoknak ápolt arcot varázsoljon. Hajat vág, borotvál, mindent, ami mosolyt csal megtört arcukra. 

A további 12 megható történetet és fotót a Zacc blogposztjában olvashatod el.

Kiemelt kép: Joshua Coombes / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top