Életmód

Hirtelen hatalmasra nőtt melleitől szenved a 46 éves nő

A 46 éves thaiföldi nő, miután a mellei néhány hónap alatt hatalmas méretűre nőttek, segítséget kért a nyilvánosságtól.

A thai média a közelmúltban mutatta be Lam Phrai Si Nuan esetét, aki egy eldugott thaiföldi faluban él. 9 hónappal ezelőtt a nő mellei titokzatos módon elkezdtek növekedni, és olyan nagyok és nehezek lettek, hogy mankóval tud csak járni. A nő állítása szerint látta orvos, kivizsgálták, a tumor lehetőségét kizárták, de további vizsgálatokat nem tud kifizetni, ezért kérte az emberek támogatását a médián keresztül.

Lam az újságíróknak azt mesélte, három éve vette észre először, hogy a mellei növekedésnek indultak, de igazán 8-9 hónappal ezelőtt nőttek meg, és akkor az arányuk is megváltozott, a bal sokkal nagyobb lett, mint a jobb. Egy hatalmas textilbe kénytelen csomagolni a mellét, amit a nyakába akasztva cipel.

Lam Phrai Si Nuan állandó nyomást gyakorol a gerincére, a nyakára és folyamatos hátfájástól szenved. A nő egy fából készült mankóval támasztja alá magát, hogy fel tudjon egyenesedni, és járni tudjon.

A legközelebbi kórházban (Phutthachinarat ) azt mondták neki az orvosok, hogy el tudják ugyan távolítani a mellét, de előbb mindenképpen ki kell deríteni, hogy pontosan mi okozza a melleinek a növekedését.

VIA: Odditycentral

Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top