Életmód

21 évesen teljesen megőszült, 43 évesen jobban néz ki, mint valaha

A szülőszobára is csak hajfestés után ment.

Sara Eisenmann a húszas évei elején elszörnyedve vette észre, hogy teljesen megőszült. Ezután kéthetente festette vissza a haját feketére, és még fia, a most 8 éves Abe születése előtt is gyorsan befestette a haját, hogy úgy fogadja gyerekét.

A megőszülés után több mint húsz évvel Sara jobban érzi magát – és jobban néz ki, mint valaha. Az arizonai idegtudós 37 éves korában hagyta el a hajfestéket, és most, 6 évvel később hosszú ezüst loknijai mindenütt csodálatot váltanak ki.

Sara Eisenmann és családja. Fotó: Sara Eisenmann/Facebook.

Úgy érzem, a hajam a természetes szépség és a szabadság szimbóluma, és örülök, ha más nőknek megmutathatom, hogy mennyire csodálatosak, hogy az élet milyen szabad és élvezetes lehet, és hogy mi, nők hogyan támogathatjuk egymást az úton” – mondja.

Fotó: Sara Eisenmann/Facebook.

„Így a 44-hez közelítve ott tartok az életemben, ahol lassan a hanyatlás következne, de jobban nézek ki, jobban érzem magam, és általában jobban vagyok, mint eddig bármikor.”

Fotó: Sara Eisenmann/Facebook.

(Daily Star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top