Életmód

Újra megtalálta a szerelmet a kegyetlen savtámadás áldozata

Daniel Rotariut álmában öntötte le savval a volt barátnője. Most ápolónője oldalán újra rátalált a boldogságra.

Ápolónője oldalán találta meg a szerelmet egy brutális savtámadás áldozata – írja a 24.hu. A temesvári születésű, de Angliában élő Daniel Rotariut 2016-ban egy veszekedés után álmában öntötte le savval akkori barátnője, Katie Leong. A férfi öt hétig feküdt egy nottinghami kórházban, arcát és testét csúnya hegek torzították el.

Most mégis megtalálta a boldogságot, miután megismerkedett az ápolónőjével, Anna Catangával. A párnak van egy tíz hónapos kisfia, és nemrég össze is házasodtak Temesváron.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

One of the best moment of my life. On honeymoon with my wife 💍❤️

Daniel Rotariu (@rotariudaniel1985) által megosztott bejegyzés,

„A támadás után azt hittem, velem ilyesmi soha nem történhet, de ez csodálatos” – mondta Rotariu a Daily Mailnek. Catanga is boldog: „Élveztem, ahogy Daniel flörtöl velem. Vicces volt, okos és szórakoztató. Nagyon élveztem a társaságát!”

Miközben az ifjú pár a mézesheteit tölti, Katie Leong egy büntetés-végrehajtási intézetben tölti a napjait. Még legalább 17 évet kell lehúznia.

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top