Életmód
Szponzorált tartalom

A párod az aktív pihenés híve, de te egész nap a medencében ejtőznél? Ide menjetek nyaralni, es mindketten jól fogjatok magatokat erezni!

Ha a pároddal eltérő módon szerettek kikapcsolódni, vagyis az egyikőtök az aktív, míg a másik a passzív pihenés híve, akkor is találhattok olyan helyet, ahol tökéletes lehet a nyaralás.

Napozás, barnulás, ejtőzés a medencében – ez jelenti számodra a nyaralást? Ha a párod ezzel szemben imádja a sportokat, és másra sem tud gondolni a szabadidejében, mint a focira, akkor vedd kezedbe az irányítást, és keress olyan üdülőhelyet, ahol mindketten jól érezhetitek magatokat!

Homokos sportpálya

Kevés férfi van, aki ne rúgná örömmel a bőrt. Még nagyobb élvezet lehet, ha mindezt homokos pályán tehetik: a strandfocihoz biztos, hogy se perc alatt összeverbuválódik a csapat a nyaraló férfiak társaságából. De ha a párod inkább a strandröplabda mellett tette le a voksát, vagy a vízben hűsölne vízilabdázás közben, akkor sem kell aggódnod, ha olyan szabadidőközpontot választasz, ahol a medencékhez közel ezekre a sportokra is lehetőség nyílik.

Gyógyvizes medencék

Az egész éves hajtás után te másra sem vágysz, mint egy medence partján lazítani? Vannak helyek, ahol több kültéri és beltéri élmény medence közül választhatsz, de ha úgy tartja a kedved, akkor a gyógyvizes változatokat is kipróbálhatod. Ha irodában dolgozol, vagy fodrász, kozmetikus, esetleg manikűrös vagy, biztos, hogy ismerős az érzés, amikor a nyakad, a hátad és a vállaid sajognak, fájnak már a nap elején. A nyaralásod alatt ezt is orvosolhatod, ha olyan helyre mentek, ahol nátrium-klorid-hidrogénkarbonát, valamint fluorid és jodid gyógyvizes medencék is vannak. Sőt, a párodnak is jót tehet a sport után egy gyógyvizes ülőmedence, és az immunrendszereteket is felturbózhatjátok!

Páros kikapcsolódás

Tökéletes zárás lehet a nap végére egy lazító masszázs, de akár a nap elején is részt vehetsz egy vitalizáló masszázson. Ma már rengetegféle masszázs közül választhatsz a stresszoldón át a kókuszolajos, a tejszínes Kleopátra-, az orosz-tibeti és a meleg lávaköves masszázsig. Ha pedig együtt szeretnétek ellazulni, válasszátok a páros masszázst, ami közelebb hozhat egymáshoz benneteket a pároddal.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top