Életmód

A fekete-albínó ikrek, akikről senki sem hiszi el, hogy testvérek

Először anyukájuk sem hitt a szemének...

Judith Nwokocha Nigériából származik. A 38 éves anyuka komoly harcot vívott, hogy kisbabái születhessenek. Rendkívül boldog volt, amikor megtudta, hogy ikrekkel várandós. A szülés után azonban nem várt fordulat következett be: egy színes bőrű kisfiúnak, Kamsinak, és egy albínó kislánynak, Kachinak adott életet 2016-ban. Mint mondja, először sokkot kapott, és azt kérdezte, hol van a babája, de aztán örült annak, hogy mindkét gyermeke egészséges. Kachinál pedig kettes típusú albinizmust diagnosztizáltak.

„Soha nem fordult meg a fejemben, hogy albínó kisbabám lesz, nincs ilyen a családunkban, sem a férjem családjában… attól, hogy más a bőrszíne, még olyan, mint én” – mondta Judith, aki félt attól, hogy fog kislánya beilleszkedni a társadalomba, de mint mondja, eddig komolyabb bántás nem érte őket, bár az emberek először nagyon meglepődnek, és nem hisznek az anyukának, hogy Kamsi és Kachi ikrek.

A videót elnézve viszont ez érthető reakció, hiszen teljesen különbözőek:

(Kiemelt kép: illusztráció, iStock)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top