Életmód

Előadás közben, a színpadon kötött házasságot két nő

Történelmet írt a The Prom című Broadway-musical.

Különleges előadást láthattak azok, akiknek az előző hétre volt jegyük a The Prom (A bál) című Broadway-musicalre, New Yorkba. Az előadás végén ugyanis két nő kötött teljesen valódi házasságot.

Kép az esküvőről (forrás: Armelle Kay YouTube)

Ez illett is a darabhoz, amely arról szól, hogy egy leszbikus gimnazista nem viheti el a barátnőjét az érettségi bálba. Az előadás végén, a tapsrend közben aztán a musical dramaturgja, Armelle Kay Harper feleségül vette Jody Smith színésznőt. A ceremónia levezénylése is színházi ember tiszte volt, hiszen A bál alapjául szolgáló könyv egyik írója, Bob Martin örömmel adta össze a párt, miután engedélyt kapott a színpadi esküvő levezénylésére.

Ez egy nagyon izgalmas este számunkra, mivel két ember, aki nagyon kedves a szívünknek, úgy döntött, hogy összeházasodnak. Erre pedig itt fog sor kerülni, most, ebben a percben. Ha jól tudom, eddig még soha nem történt ehhez hasonló egyik Broadway-színpadon sem. Egészen biztos vagyok benne, hogy ez lesz az első” – idézi Martint a Humen Online.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top