Életmód

Szelfikamerájának pózolt a metrón, példaképpé vált

A járművön szelfiző nő önbizalmából simán osztogathatna másoknak is.

Ben Yahr egy átlagos szombat estén metrózott New Yorkban, amikor egy szédületes szelfi-show szemtanúja lehetett. Egy fiatal nő szemrebbenés nélkül pózolt okostelefonja kamerájának, folyamatosan próbálgatta, hogy mutat a legjobban a képeken.

Ben fel is vette a történéseket, a nagyjából egyperces videót megosztotta a Twitteren. Bejegyzése hihetetlen gyorsasággal terjedt, és rövid időn belül 7 millióan nézték meg a szelfi-show-ról készült felvételt.

Több ezer hozzászólás érkezett, melyben méltatták a nő önbizalmát, és példaképüknek vagy királynőjüknek nevezték.

A férfit többen támadták azzal, hogy a nő tudta nélkül vette fel a jelentet, de úgy tűnik, a metrómodell nem bánta, és felfedte a kilétét.

Jessica George a Twitteren üzent a férfinak: „Köszönöm, uram!” írta a bejegyzésében egy sírva nevető macskafej kíséretében, és közzétett pár képet is azok közül, amelyeket azon az ominózus szombat estén a metrókocsiban készített. A nő válasza is sokakat megmozgatott, csaknem 70 ezren lájkolták.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Freepik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top