Sztárok

Tökéletes családi kikapcsolódás a budapesti ÁRKÁD-ban (x)

Az ÁRKÁD-ban most egy helyen próbálhatod ki a legizgalmasabb nemzetközi ételeket, legyenek azok a thai, a japán, a francia, az olasz, a tex-mex vagy a magyar konyha kedvencei. De akkor is jó helyen jársz, ha éppen az egészséges, organikus alapanyagok felhasználásával készült ételeket szeretnéd megkóstolni.

A bevásárlóközpont legfelső emeletén szeptembertől az à table!, a Bellozzo, a Burger Market, a Katsa, a padthai wokbar, a Tsuru és a Yolo Bistro várja egy felejthetetlen ízutazásra a vendégeket. A most létrehozott gasztro-tér része egy 200 négyzetméteres terasz is, a Food Loft mellett elhelyezkedő Kölyökpark pedig teljessé teszi a családi programokat. A játszóház koncepciója, hogy arra ösztönözze a gyerekeket, hogy másképpen használják a játékokat, fejlesztve ezzel kreativitásukat, térlátásukat, koncentrációs képességüket, tanulási készségeiket.


A Food Loft az egész család számára kínál kikapcsolódást, hiszen a Kölyökpark közelsége mellett olyan éttermi kínálatot biztosít, amelyért korábban a belvárosba kellett utazni. Most mindez egy helyen elérhető, így az ÁRKÁD tökéletes választás lesz egy tartalmas családi délután eltöltésére.

Az éttermek összeállításánál mindvégig szempont volt, hogy minél szélesebb választék legyen elérhető a bevásárlóközpontban, és minél több nemzet ízeivel találkozhassanak a látogatók. Ez a gondolat vezérelte az ÁRKÁD-ot akkor is, amikor receptversenyt hirdetett a Facebook oldalán nyáron, amelyre olyan nemzeti ételekkel lehetett nevezni, amelyek megfelelnek valamelyik most nyíló étterem koncepciójának. A beküldött receptek mellett Fördős Zé és Dobó Ági kedvencei, valamint a most nyíló éttermek specialitásai is bekerültek az összeállításba. A receptkönyv bárki számára elérhető a http://moments.arkadbudapest.hu/temak/home/ oldalon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top