Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Életmód

Csak jobblábas cipőket lopott az üzletből a részeg tolvaj

A két különböző színű és méretű jobbos cipővel a lábán próbált meg kisétálni az üzletből.

Egy többszörösen büntetett előéletű férfi 2019. szeptember 14-én délután egy kecskeméti áruházban a vásárlótérben elhelyezett lábbelik közül két jobblábas cipőt vett magához, hogy ellopja. Kiszakította az áruvédelmi eszközöket a cipőkből, majd azokat a lábaira felhúzva távozott az üzletből.

Az üzlet biztonsági őreinek azonban gyanús lett a két különböző méretű és színű, jobblábas cipőt viselő férfi. Feltartóztatták, és értesítették a rendőrséget. Az egyenruhások a vádlottat elfogták, és előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra.

jobblábas cipő lopás

(Police.hu)

A vádlott a lopással közel 30.000 forint kárt okozott az üzletnek, ami nem térült meg, ugyanis az áruvédelmi készülékek kiszakítása miatt a cipők eladhatatlanná váltak. Kiderült, hogy a 38 éves férfi a lopáskor ittas volt, tettére nem tudott magyarázatot adni. A Kecskeméti Járási Ügyészség a férfit dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétsége miatt gyorsított eljárásban 2019. október 3-án bíróság elé állította. Az ügyész a vádlottal szemben az előéletére is figyelemmel végrehajtandó börtön és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta.

A Kecskeméti Járásbíróság a tárgyaláson a vádlottat a váddal egyezően bűnösnek mondta ki lopás vétségében, és 90 nap elzárásra ítélte. A vádlott és védője az ítéletet tudomásul vette, az ügyész azonban súlyosításért, börtön és közügyektől eltiltás végett fellebbezett, ugyanis a férfi feltételes szabadság hatálya alatt lopta el a cipőket, így az ügyészség szerint a feltételes szabadságot is meg kell szüntetni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top