Életmód

Egy hónappal a Dorian hurrikán után élve találtak egy kutyát a romok alatt

A kutya a Csoda nevet kapta, teljesen megérdemelten.
dorian hurrikán kutya

Egy hónappal azután, hogy a Dorian hurrikán letarolta a Bahama-szigeteket, egy élő kutyát találtak egy összedőlt épület romjai alatt. Az egyéves állatra infravörös érzékelő segítségével bukkantak rá a Big Dog Ranch Rescue önkéntesei.

A négylábú egy légkondicionáló, törött üvegek, valamint építési törmelék alá szorult be. Esővizet ivott, ezért maradhatott életben, viszont csontsoványra fogyott és annyira legyengült, hogy járni sem volt képes. Szörnyű állapota dacára azonban farkát csóválva köszöntötte megmentőit.

A kutyus a Miracle, vagyis a Csoda nevet kapta. Az állatvédők a teljes fizikai és lelki felépülésében reménykednek, amihez minden támogatást megkap. Várják a gazdái jelentkezését, illetve, ha senki sem keresi, örökbe fogadható lesz.

A Big Dog Ranch Rescue már több családnak visszajuttatta a hurrikán vagy az evakuálás során elvesztett házi kedvencét, amivel új reményt adtak számukra.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top