Életmód

Letartóztattak egy nőt, mert félmeztelen volt a saját házában

Akár börtönbe is kerülhet, ha bebizonyosodnak az abszurd vádak.

Letartóztattak egy nőt Utah államban, mert félmeztelen volt a saját garázsában. Tilli Buchanan és a férje hőszigetelték a garázst, de mivel meleg volt, és az anyagtól viszkettek, úgy döntöttek, nekivetkőznek.

Nem sokkal később megjelentek Tilli mostohagyerekei – a férje gyerekei –, és meglátták a nőt póló nélkül. Azt mondta nekik, nem kell zavarban érezniük magukat, hiszen az apjuk is félmeztelen.

A sztori azonban a gyerekei anyjának a fülébe jutott, aki riasztónak érezte a történteket. Panaszt tett, végül Tillit bíróság elé citálták.

A vád azonban ennél kacifántosabb. Állítólag a nő a mostohagyerekei előtt vetkőzött le, és azt mondta, ha a férje megteheti, akkor ő is. Emellett piás volt, és kijelentette, hogy csak akkor veszi vissza a pólóját, ha a férje megmutatja neki a farkát.

Utah állam törvényei szerint kéjelgésnek minősül, ha egy nő „a mellbimbó tetejénél lejjebb is láthatóvá teszi a kebleit”. Ez a szabály a magánterületekre is érvényes, ha az illető számíthat arra, hogy a ledérsége riadalmat kelthet a gyerekekben vagy így szeretné felkelteni a szexuális vágyukat.

A nő igen nagy bajba került, mert ha bűnösnek találják, börtönbe kerülhet, és 10 évig rajta lesz a szexuális bűnözők listáján. Tilli ügyvédje szerint a vádak nevetségesek, a törvény pedig szexista, hiszen védence csak ugyanazt tette, mint a férje.

(Daily Star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top