Életmód

Volt Playboy-modell lehet Horvátország következő elnöke

Ava Karabatić több valóságshow-ban is felbukkant már, és korábban a prostitúció legalizálásáért is kampányolt.

Egy volt Playboy-modell bejelentette: indul a horvát elnökválasztáson – írja a LAD Bible. Ava Karabatić több népszerű valóságshow-ban is szerepelt. Korábban a prostitúció legalizálásáért kampányolt, mert így szerette volna biztosítani, hogy a szexmunkások biztonságos körülmények között dolgozhassanak, és több adó folyjon be a költségvetésbe.

Fotó: Ava Karabatic / Facebook

Horvátországban jövő januárban tartják az elnökválasztást. Karabatić-nak kemény ellenfelei lesznek, köztük a most hivatalban lévő Kolinda Grabar-Kitarović, akit 2010-ben első nőként választottak elnöknek az országban.

A 31 éves modell a közösségi oldalán jelentette be, hogy indul az elnökválasztáson. Karabatić a posztban több Olaszországban készült bikinis fotót is megosztott magáról; mint írja, Instagram-követői közül nagyon sokan támogatják az indulását.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💫

Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) által megosztott bejegyzés,

 

A fiatal nő hangsúlyozza: feladatának érzi, hogy tegyen a hazájáért, szeretné megállítani a népességfogyást és a fiatalok elvándorlását. „A politika a második szerelmem, nem nézhetem tovább tétlenül, ami az országban történik” – írta.

Karabatić egy blogbejegyzésben foglalta össze programját, főbb célkitűzései közé tartozik, hogy legalizálja a prostitúciót és a marihuánafogyasztást, megoldja az „emberek szabad mozgásának problémáját”, és korlátoza az abortuszt.

Kiemelt kép: Ava Karabatic / Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top