Életmód

Az 54 éves Liz Hurley bikinis fotójáért odavan a net

Liz Hurley bikinis képei vagy inspirálják az embert, vagy irigykedést váltanak ki. Javasoljuk inkább az első verziót!

„Még mindig egy istennő” – írják Liz Hurley követői a brit színésznő legújabb bikinis fotójára reagálva. „Lenyűgöző!” „Öregszik egyáltalán?!” „Hol rejtegeted az örök fiatalság titkát?” – efféle bókokkal halmozzák el a fürdőruhás szépséget. Az álmélkodás érthető: Hurley 54 éves, a fizikuma viszont legfeljebb harmincasnak tűnik.

Azon, hogy a bikini milyen jól áll rajta, már nem is csodálkozunk: egyrészt egy fürdőruha-tervezőről beszélünk, másrészt évek óta tisztában van vele, hogy ez a bizonyos háromszoros háromszög fazon áll neki a legjobban. Ha rajta múlik, nem is fog kimenni a divatból – a közösségi oldalakon legalábbis mindent megtesz ezért.

Azt már csak bosszantásként tesszük hozzá, hogy a fotót alig néhány nappal azután kaptuk, hogy a színész kijelentette: nem jár edzőterembe, ő a maga részéről az „aktív kertészkedésben” hisz. (Mi a magunk részéről még a genetikára gyanakszunk.)

Azért ejtsünk szót egy legalább ilyen fontos dologról is: mindeközben Liz Hurley az Estée Lauder nagyköveteként részt vesz az októberi mellráktudatosság -kampányban. Ezt a bikinit szívesen megnéznénk rózsaszínben is!

(via)

Kiemelt kép: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for The Estee Lauder Companies

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top