Életmód

Diákjai segítettek megkérni a tanárnő kezét – videó

A másodikos tanulók nagy örömmel segítettek a romantikus lánykérésben.

Az amerikai Chelsea Darczuknak még utoljára be kellett mennie a munkahelyére, egy Delaware állambeli általános iskolába, mielőtt hosszú hétvégés utazásra indult volna a barátjával, Jared Kauffmannal. Az mondjuk elég meglepő lehetett, hogy Jared ott állt az osztályteremben a diákokkal együtt, mikor Darczuk megérkezett.

Osztálytermi lánykérés (forrás: Facebook/EastSide Charter School)

Akkor derült ki a nő számára, miről is van szó, mikor Kauffman mögött négy diák kis táblákat tartott fel, amelyek együtt azt a kérdést adták, ki, hogy „Hozzám jössz feleségül?”. Darczuk szóhoz sem jutott – mint később elmondta, számított rá, hogy a barátja előbb-utóbb megkéri a kezét, és a hétvégi utazásukat gyanúsnak is érezte ebből a szempontból, de az osztálytermi lánykérésre egyáltalán nem számított. 

A tanulók a pár tagjai szerint hangosan skandálták, hogy csókolják meg egymást, és olyan is akadt köztük, aki összekeverte a lánykérést az esküvővel, és azt hittek, a tanárnő és a vőlegénye ott helyben össze is házasodott.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top