Életmód

Boldognak érzi magát a coloradói macskanő

A 31 éves Kat Lyons tinédzsekora óta úgy érzi, hogy ő valójában egy női testbe született cica. Szerencsére a partnere is elfogadja ezt.

Boldognak és szerelmesnek érzi magát Kat Lyons, a 31 éves coloradói „macskanő” – írja a LAD Bible. Kat tinédzserkora óta úgy gondolja, hogy ő tulajdonképpen egy női testbe született macska. „Mindig más voltam, mint a többiek. Mindig nagyon szerettem a cicákat, és úgy éreztem, én is egy vagyok közülük. Macskaként élem az életem – így vagyok önmagam” – mondta a nő a lapnak.

Kat az állatos BDSM-bulikra specializálódott Cat Girl Manorban dolgozik modellként. Barátjával, az 52 éves Robrecht Berggel a Comic Conon ismerkedett meg; szerencsére a repülőmérnökként dolgozó férfit egyáltalán nem zavarja párja nem mindennapi életvitele.

„Fiatalabb koromban sokat cikiztek azért, mert macskafüleket hordok – mesélte Kat a lapnak. – De Robrecht elfogad úgy, ahogy vagyok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top