Életmód

Megállt az egész autópálya, hogy segítsenek egy kutyán

Összefogtak az autósok, hogy biztonságba helyezzék az ijedt állatot.

Toby Tinelli és felesége éppen egy autópályán haladtak a texasi Houstonban, amikor hirtelen egy elszabadult és ijedten futkosó kutyát pillantottak meg az autók között.

A férfi habozás nélkül megállt, hogy segítsen az ebnek, de nem ő volt az egyetlen, aki így tett: minden autós lassított, bekapcsolta a vészvillogót, majd megpróbálták óvatosan elzárni a kutya útját, hogy megfoghassák, és levigyék az útról, mielőtt baj történik.

„Olyan csodálatos pillanat volt! Az autópályán minden autó lassított, hogy segítsen. Az emberek kiugrottak a kocsijukból, és utána is futottak” – mesélte Tinelli.

A mentőakció sikeres volt, közös erővel befogták a nagytestű, rémült kutyát. Tinelli szerint a tulajdonos érintett lehetett egy balesetben, így szabadult el az állat, aki szerencsére kisebb, a mancsán keletkezett sérüléssel megúszta.

„Nem tudom elhinni, milyen nagyszerű volt mindenki, ahogy türelmesen összedolgoztak, hogy segítsenek a szegény kutyának. Áldott vagyok, hogy egy olyan közösségben élhetek, amelyben ilyen nagyszerű emberek vannak” – lelkendezett Tinelli.

(via)

Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Freepik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top