Életmód

Csalók gyűjtenek pénzt az SMA-s Noel nevében

A beteg kisfiú édesanyja mindenkit arra kér, senki ne dőljön be a házalóknak, akik rájuk hivatkozva akarnak pénzt kicsikarni.

Noel édesanyja Facebook-posztban hívta fel a figyelmet, hogy tudomásukra jutott, házakba bekopogtatva csalók gyűjtenek pénzt a nevükben.  

„Ezúton szeretnénk felhívni minden jó szándékú, segíteni vágyó ember figyelmét, hogy sem Noel családja, sem pedig ismerősei, rokonai nem gyűjtenek házalás útján, sem semmilyen más formákban közterületeken, sem Romániában, sem külföldön” – írja bejegyzésében.

 

Azt is hozzáteszi, hogy továbbra is szükségük van az emberek támogatására, de mindenkit arra kérnek, hogy körültekintően járjon el adományozása során, hogy az a pénz, amit Noelnek szánt, valóban hozzá jusson el, és ne csalók, szélhámosok kezébe kerüljön.

Zente és Levente után Noel a harmadik olyan SMA-beteg gyermek, akinek családja megpróbálja összegyűjteni a 700 millió forintot a Zolgensma nevű génterápiás gyógyszerre.

(via)

Kiemelt kép: Kicsi Noel – SMA 1 / Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top