Életmód
Szponzorált tartalom

Turbózd fel bőröd a hideg időre! (x)

Biztosan te is tapasztaltad már, hogy a hideg, szeles idő beköszöntével egyre több törődést igényel a bőröd. Különösen igaz ez akkor, ha alapvetően érzékenyebb a bőröd az átlagnál.

A bőr érzékenysége bárkinél jelentkezhet életkortól és nemtől függetlenül, hiszen a világ lakosságának mintegy 40 százalékát érinti ez a probléma. Az olyan kellemetlen tünetek, mint a viszketés vagy a kipirosodás azt jelentik, hogy a bőr nem tudja megfelelően betölteni védekező funkcióját. Ilyenkor kiemelten fontos, hogy a bőrtípusnak megfelelő bőrápoló szereket válassz, amelyek segítenek a tünetek csökkentésében.

A Cetaphil® érzékeny bőrre kialakított termékcsaládja segít a megfelelő mindennapi bőrápolási rutin kialakításában. A bőr tisztítása rendkívül fontos abban az esetben is, ha érzékeny a bőröd. A Cetaphil® tisztító oldatot a különösen érzékeny, irritált, akár bőrgyógyászati kezelés alatt álló, aknés, rozáceás vagy épp ekcémás bőr kíméletes, mégis alapos tisztítására alkotta meg egy gyógyszerész 1947-ben. Nemcsak a szennyeződéseket távolítja el, de sminklemosóként is használható. Ha pedig kifejezetten a kombinált és zsíros bőr igényeire kifejlesztett arclemosót keresel, amely segít a smink, a felesleges faggyú, és egyéb szennyeződések eltávolításában, akkor a Cetaphil® arclemosó kombinált és zsíros bőrre a megfelelő választás. Rendszeres használatával két hét alatt normál bőrérzet érhető el.

Emellett nagyon fontos a bőrtípusnak megfelelő hidratálás is, amelynek segítségével pótolható és megtartható a bőr nedvességtartalma. Ha bőröd inkább száraz, akkor az édesmandula olajat és E-vitamint tartalmazó Cetaphil® 24 órás hidratáló krém száraz bőrre  lesz a legjobb választás a számodra, amely klinikailag igazoltan 24 órán át hidratáltan tartja bőrödet. Ha pedig nagyon száraz bőröd van, akkor a Cetaphil® intenzív hidratáló krémre  lesz szükséged, amely olyan összetevőkkel száll harcba bőröd puhaságáért, mint a shea vaj vagy a makadámdió olaj. Hipoallergén, arcra és testre egyaránt alkalmazható, akár bőrgyógyászati kezelés után is. Előfordulhat azonban, hogy a bőröd annyira érzékeny és irritált, hogy ekcémás, atópiás jellegű bőrproblémákkal küzdesz. Ebben az esetben speciális bőrápolásra van szükséged, amelyben a Cetaphil® Restoraderm tusfürdő  és testápoló  párosa lehet segítségedre.

EWO/CETAPHIL/2019/30

A dokumentum lezárásának dátuma: 2019.10. 29.

A cikk a Cetaphil támogatásával készült.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top