Életmód

Életmentő szervet kaptak tőle, fenntartottak neki egy széket a családi vacsorán

Idegenként kötelezte örök hálára a családot.

A Pacini család idén máshogy ünnepelte a hálaadást, mint szokták. Plusz egy főnek terítettek az ünnepi vacsorához, pedig nem láttak vendégül senkit. De valahogy meg akartak emlékezni arról az emberről, akinek a máját az ő 14 éves lányuk testébe ültették át, így mentve meg a lány életét.

Bellát hatéves korában diagnosztizálták a bélrendszerét kikezdő Crohn-betegséggel. Később szövődményként újabb betegségek alakultak ki nála, amelyek tönkretették a máját. A lánynak sokat kellett feküdnie, alig volt energiája és étvágya, egy idő után már kedvenc sportjáról, az úszásról is le kellett mondania. Idén év elején döntöttek arról az orvosai, hogy felveszik a májátültetésre várók listájára.

A családot november közepén értesítették, hogy egy elhunyt szervdonor révén lehetőség van a májátültetésre. A műtét sikerült, Bella pedig azóta fokozatosan egyre erősödik. Paciniék a hálaadásnapi vacsorán ismeretlen jótevőjükre emlékeztek.

Illusztráció: Europress

(Good Morning America)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top